Maandelijks archief: maart 2015

Geer en Goor

Sommige dagen zijn gewoon leuker dan anderen. Afgelopen zaterdag bijvoorbeeld, toen ik na gedegen vooronderzoek zonder gêne niet alleen de felbegeerde robotstofzuiger (de Neato Signature Pro XV), maar ook de iRobot 380 dweilrobot (zelfde makers als van de Roomba) bestelde.

En omdat sommige dagen leuker zijn dan andere, werd de zondag nog beter. Beide apparaten werden stipt 12:00 bezorgd. Zondag? Ja echt. Zaterdag voor 23:59 besteld en op voorraad? Dan bezorgt coolblue.nl op zondag. Dat is overigens enthousiasme, geen reclame. Ik heb – vooralsnog – geen aandelen Coolblue.

‘Er zijn mensen die hun apparaten een naam geven’, zei de man. Ik probeerde niet te gniffelen beet op mijn tong. Mannen ja, die geven hun apparaten een naam (pun intented). Wat ik van Dora the Explorer vond? En misschien konden we haar dan – je werkt beiden in de IT of niet – met wat herprogrammeren finetunen om na afloop ‘Yes, we did it!’, te zingen. Bij mij rees enige irritatie, die ik snel de kop indrukte met een steevast besluit. Na 8,5 jaar waarin de man wellicht een tiental keren de stofzuiger bediende, zou de robot mán zijn.

Uiteindelijk is dat bijna gelukt. Via een niet te serieus gesprek over natte dweilen en zuigen, werd het Joling & Gordon. Geer & Goor over de vloer. Dus, kom op beste heren. Niet lullen maar poetsen!

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in life hacks, reviews and tagged by .