Maandelijks archief: april 2017

Crowdfunding: The SafeBox

SafeBoxTM : Waarom?

Vind je het ook zo irritant dat je, nadat je op internet hebt gezocht naar een zoekgeraakte handleiding of te vervangen onderdelen van een apparaat, door willekeurige websites, Twitter en Facebook wordt bestookt met superaanbiedingen van de nieuwste versie van dat apparaat? Of dat je via WhatsApp de verlangslijstjes van de kinderen met je schoonmoeder hebt besproken en je daarna voornamelijk speelgoedadvertenties te zien krijgt? Maar het gaat nog veel verder. Nadat ik mijn man plagend voor prutser had uitgemaakt – hij had mijn autosleutels per ongeluk meegenomen naar het werk – vroeg Facebook of ik wellicht geïnteresseerd was in een echtscheidingscoach. Zou mijn man ondertussen Second Love aangeraden krijgen?

En dan het nieuws. Facebook gebruikte de data voor psychologische experimenten. Een nieuwe wet, die momenteel ter goedkeurig in de Eerste Kamer ligt, zal het voor de AIVD mogelijk maken al je communicatieverkeer op te slaan en door te bladeren. Smart-TV’s die alles kunnen zien wat er bij jou thuis op de bank gebeurt. En in Amerika mag men je internethistorie gaan verkopen. Met daarin dus ook de klachten waar je het afgelopen jaar even op zocht. Onder de hamer en naar je verzekeringsmaatschappij. Big Brother 2.0. We leven in een panopticum.

SafeBoxTM: Wat is het?

SafeBoxTM komt met dé oplossing voor iedereen die klaar is met het panopticum. Voor iedereen die niet langer bespioneerd wenst te worden en weer vrijuit wil kunnen zeggen dat Wilders een wandelend mannelijk geslachtsorgaan is. En dat vrouwen helemaal niet bibberend als rietjes over straat gaan. En dat je konijn een beter kapsel heeft. Allemaal zonder daarna kortingsacties op de nieuwste mini rabbit tarzan getoond te krijgen. Disclaimer voor wie het opzoekt: ik ben niet verantwoordelijk voor de advertenties die je de komende tijd ontvangt. Voor iedereen die weer een feestje wil kunnen organiseren, zonder dat Google je zorgverzekering inseint dat het, gezien je alcoholconsumptie, wellicht zinvol is de premie voor volgend jaar iets op te hogen. De SafeBoxTM ontkoppelt je van The Matrix.

Hoe werkt de SafeBoxTM?

Het principe is simpel: Wij sturen jou de SafeBoxTM straks geheel kosteloos toe. Jij verzamelt al je apparaten met WiFi, BlueTooth of andere datacommunicatiemogelijkheden en doet deze in de SafeBoxTM. Denk aan je laptop, telefoon, iPad, smart-huishoudapparaten, je ToonTM of Nest, etc. Bij twijfel? In de SafeBoxTM ermee. Heb je apparaten die niet in de SafeBox passen, zoals een Tesla, neem dan contact met ons op om gebruik te maken van onze gratis pick-up, no return service.

In de SafeBoxTM vind je een retoursticker en tape om de SafeBoxTM te verzegelen. Verzegel de gevulde SafeBoxTM, plak de retoursticker erop en verzend hem via een pakketdienst naar keuze. Wij van SafeBoxTM zorgen voor de rest.

En jij? Jij hebt je vrijheid terug.

Je vrijheid terug, met SafeBoxTM

Schrijf je vandaag nog in voor de KickStarter van de SafeBoxTM en ontvang onze TamTamTM cadeau.*

*bij deelname vanaf 150 euro.

Ons eerste prototype, dankzij gulle deelnemers!

This entry was posted in life hacks, privacy and tagged by .