Eureka! Een geprinte bout met moer.

Je wilt een bout met moer. Dus je rijdt even naar de bouwmarkt waar je de keuze hebt uit honderden soorten, maten, materialen en hoeveelheden,  tekent deze in Blender en print hem uit.

Klinkt makkelijk, valt – voor iemand die net begon 3D-tekenen – een klein beetje tegen. Dit omdat bout en moer wat speling nodig hebben, zodat ze niet alleen op je scherm, maar ook uitgeprint soepel om elkaar draaien. Misschien verfijn ik de door mij gebruikte methode nog en maak ik binnenkort nóg een zinloos filmpje, van webvervuiling kun je immers nooit genoeg hebben. Voor nu wil ik vooral graag mijn eureka-momentje met jullie delen –mijn enthousiasme moet je er even bij denken, juichen en springen deed ik om de kijker te sparen offline.

 

This entry was posted in 3D-design and tagged by .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.